Infraroodpanelen

Met EC infrarood verwarming verwarmt u uw woning op een innovatieve, prettige en comfortabele manier. De verwarmingspanelen zijn geschikt voor vele doeleinden in onder meer woningen, kantoren, hotels, ziekenhuizen, winkels en zorginstellingen.

Klik hier

Werkplekverwarming

Bent u op zoek naar werkplekverwarming omdat u last heeft van koude voeten? Electric Comfort biedt uiteenlopende mogelijkheden voor verwarming van uw werkplek. Heeft u een kantoor aan huis of een bedrijfspand waar u werkplekverwarming wilt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze verwarmingselementen zijn zuinig in stroomverbruik en speciaal ontwikkeld voor uw werkplek.

Neem nu contact op!

Werkplekverwarming

Werkplekverwarming wordt verzorgd door vloerverwarming. Deze manier van het verwarmen van de werkplek wordt door veel mensen aangeduid als de meest behaaglijke manier van verwarmen.

Maar het verwarmen van een grote ruimte is uiteraard een kostbaar geheel. Daarom kunt u het beste alleen extra verwarmen daar waar er behoefte aan is. Met behulp van elektrische vloerverwarming is dit uitstekend te realiseren. Wilt u bijvoorbeeld alleen werkplekverwarming bij de receptie of de toonbank? Dat kan! Wij zullen u adviseren bij het aanleggen van werkplekverwarming. Zo is het namelijk niet nodig om werkplekverwarming aan te leggen op plekken waar grote kasten staan of waar niet of nauwelijks gewerkt wordt.

Werkplek verwarming is overal te realiseren. Zowel bij bestaande bouw als bij nieuwbouw. Daarnaast is het aanleggen van vloerverwarming onder vrijwel elke vloersoort mogelijk. Zo kunnen wij werkplekverwarming aanleggen onder:

Wilt u uw werkplek op een behaaglijke manier verwarmen? Kies dan voor elektrische vloerverwarming. Zo heeft u altijd een aangename temperatuur op uw werk en heeft u nooit meer last van koude voeten!

Neem nu contact op!

Wilt u graag meer weten over werkplekverwarming of over andere verwarmingsmogelijkheden voor uw bedrijf (zoals opritverwarming)? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van werkplek verwarming.