Infraroodpanelen

Met EC infrarood verwarming verwarmt u uw woning op een innovatieve, prettige en comfortabele manier. De verwarmingspanelen zijn geschikt voor vele doeleinden in onder meer woningen, kantoren, hotels, ziekenhuizen, winkels en zorginstellingen.

Klik hier

Vorstvrij houden

Wilt u uw oprit vorstvrij houden? Voor zowel particulieren als bedrijven legt Electric Comfort opritverwarming aan. Met behulp van opritverwarming kunt u uw oprit of toegangsweg in periodes van vorst ijs- en sneeuwvrij houden.

Geïnteresseerd? Vraag nu een offerte aan »

Vorstvrij houden

Wanneer het in de winter sneeuwt of vriest, is het schoonmaken van de oprit, stoep, hellingbaan of entree een hele klus. Wanneer u er niet op tijd bij bent kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan door gladheid. Daarom is het belangrijk om de veiligheid van de gebruikers te waarborgen en de in- of uitrit vorstvrij te houden. Een goede manier hiervoor is opritverwarming. Met opritverwarming krijgt vorst geen kans en kan regen of sneeuw niet opvriezen. U hoeft niet meer te strooien met zout en ook het ruimen van sneeuw is dan verleden tijd. Overdag of ’s nachts: U kunt uw oprit 24 uur per dag vorstvrij houden.

Als deskundige op het gebied van verwarmingen, leggen wij graag voor u opritverwarming aan om alles vorstvrij te houden. Opritverwarming kan aangebracht worden onder bijvoorbeeld beton, asfalt en klinkers. We plaatsen de verwarming samen met sensoren onder uw oprit, toegangsweg, hellingbaan etc. De sensoren registreren de temperatuur en de luchtvochtigheid. Afhankelijk hiervan wordt de verwarming automatisch ingeschakeld. Met behulp van een schakelkast kunnen de parameters voor de opritverwarming afzonderlijk worden ingesteld. Zo kunt u dus zelf bepalen wanneer en onder welke omstandigheden u de verwarming in wilt schakelen om de oppervlakte vorstvrij te houden.

Het vorstvrij houden van bijvoorbeeld hellingbanen en uitritten gebeurt steeds vaker door middel van opritverwarming. Vooral bij brandweer en ambulance is het natuurlijk noodzakelijk dat er snel gehandeld kan worden in geval van nood. Maar ook parkeergarages en appartementen houden steeds vaker hun opritten vorstvrij met behulp van verwarming. Veel mensen maken gebruik van deze wegen, het is dan ook belangrijk dat vooral op deze plekken de veiligheid gewaarborgd is in periodes van vorst en sneeuwval.

Meer weten? Neem nu contact met ons op »

Vraag bij ons vrijblijvend een offerte aan voor opritverwarming. Of neem contact met ons op om u te laten informeren op welke manier u uw oprit het beste vorstvrij kunt houden.