Infrarood vloerverwarming

Wilt u graag infrarood vloerverwarming laten leggen?

Infrarood vloerverwarming

Infrarood vloerverwarming biedt diverse voordelen en is bruikbaar onder laminaat en parket. Met deze infrarood verwarming wordt de warmte in de gehele ruimte gelijkmatig verdeeld. Overal waar u zich bevindt geeft het u een comfortabel gevoel.

Wilt u uw leefomgeving met infrarood verwarming verwarmen? Bij Electric Comfort kunt u terecht voor infraroodverwarming. Infrarood vloerverwarming is bruikbaar onder laminaat en parket.

Neem nu contact op!

Waarom infrarood verwarming laten aanbrengen?

Infraroodverwarming is te gebruiken onder parket en laminaat. Wij werken hiervoor met infrared heating film. Dit is een 0,2 mm dunne folie dat onder uw laminaat of parket ligt. Middels een digitale programmeerbare thermostaat, kunt u op de door u gewenste tijd de vloer/ruimte op de ideale temperatuur brengen. Wij leveren de infrarood folies in drie verschillende vermogens per vierkante meter:

  • 100 watt per m²;
  • 130 watt per m²;
  • 160 watt per m².

Aangenaam verwarmde vloeren

Vloerverwarming in de vorm van infrarood verwarming zorgt voor een aangename en comfortabele warmte. Niet alleen de vloer zal warm aanvoelen, maar de gehele ruimte zal heerlijk warm zijn. Een groot voordeel van dit soort vloerverwarming is dat de ruimte snel wordt verwarmd. Bovendien blijft de ruimte goed op temperatuur.

De voordelen van Electric Comfort

Ervaar de volgende voordelen wanneer u kiest voor de infrarood vloerverwarming van Electric Comfort:

  • Hoge kwaliteit
  • Jarenlange ervaring
  • Klantvriendelijke service
  • Aanvaardbare prijzen
  • Comfortabel gevoel

Ten eerste staat Electric Comfort voor het bieden van een hoge kwaliteit. We staan voor 100% achter onze infrarode verwarming, waarmee we u een comfortabel gevoel bezorgen. Al dertien jaar leveren en installeren wij elektrische vloererwarming. Van keukens en badkamers tot kantoren en schepen: al vele plekken hebben wij met veel plezier verwarmd. Hiernaast staan we bekend om onze klantvriendelijke service en aanvaardbare prijzen. U kunt bij ons terecht voor aantrekkelijke prijzen voor zowel de installatie van de infrarood verwarming als in het energieverbruik wanneer de vloerverwarming eenmaal is gelegd.

Ontwikkeling infrarood verwarming

Infrarood verwarming is vooral bekend als terrasverwarming. Bij cafés, restaurants en sportverenigingen worden de terrassen vaak verwarmd met infrarode verwarming. Infrarode verwarming zorgt ervoor dat de ruimte snel warm is en goed op temperatuur blijft. Infraroodverwarming kan echter ook goed gebruikt worden als laminaat of parket vloerverwarming. De elektrische vloerverwarming biedt u een aangename warmte, waarbij niet alleen de vloer maar ook de hele ruimte behaaglijk warm zal zijn.

Het gebruik van infraroodvloerverwarming biedt veel voordelen. Het kan overal geplaatst worden, dus zowel in oude huizen als in nieuwe huizen. Er is geen breekwerk nodig om infraroodvloerverwarming te leggen, dus overal waar u wilt, kunt u genieten van de infrarood vloerverwarming. Daarnaast kunnen er verschillende zones gelegd worden, die onafhankelijk van elkaar zijn in te stellen. Het is aan te raden om infrarood vloerverwarming puur als comfort verwarming te gebruiken en niet als hoofdverwarming.

Infrarood vloerverwarming onder parket en laminaat

Onder parket en laminaat maken we gebruik van infrarood verwarming. Hiervoor gebruiken we infrared heating film. Dit folie ligt onder de vloer en wordt verbonden met de thermostaat door middel van een vloersensor. Infrarood verwarming is een ideale oplossing voor een elektrische vloerverwarming. Het folie is namelijk flinterdun waardoor uw vloer minimaal omhoog komt. Daarnaast kan de infrarood vloerverwarming geleverd worden met verschillende vermogens per m2. Hierbij kunt u denken aan vermogens variërend van 80 watt per m2 tot 200 watt per m2.

Vloerverwarming bij bestaande inrichting

Wanneer u in uw bestaande huis of tijdens nieuwbouw kiest voor laminaatverwarming, dan leggen wij graag voor u de infrarode verwarming. Wij hebben jarenlange ervaring in het leggen van vloerverwarming en we kunnen u als geen ander van deskundig advies voorzien als het gaat om infraroodverwarming. U kunt zelf bepalen waar u wel en niet de vloer wilt verwarmen. Wij kunnen gescheiden zones voor u maken, die u onafhankelijk van elkaar kunt instellen.

Vraag een offerte aan

Wilt u graag meer weten over infrarood verwarming? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over infraroodverwarming. Uiteraard kunt u ook online een offerte bij ons aanvragen voor infrarood vloerverwarming. Wij horen graag van u!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.